Dnia 2019-05-13 o godz. 21:05 ~Easy napisał(a):
> Na forum są goście którzy właśnie kupili i szukają informacji na temat spółki oraz ci co wiszą na halach i skwierczą jak boczki na patelni. Na forum przyjmowane są tylko komentarze na temat wzrostu spółki. Jeśli ktoś widzi że kurs spadnie i o tym zaczyna pisać natychmiast jest obrażany. Makler pisał o spadkach przy 2 złotych na 1,20 i co, i miał rację. Teraz piszę o kolejnych spadkach i pewnie znowu ma rację. Z mojej analizy także wychodzą spadki i pewnie też będę hejtowany. Moim zdaniem kurs zmierza do 0.70
Oczywiście masz racje, że jest taka tendencja, natomiast m73 to zwykły spekulant i kłamca.
Sorry nie mam czasu przytaczać jego postów, ale nie raz się mylił i nie raz naganiał na spadki, kupując akcje...a potem odwracał front o 180 stopni....takie życie spekulantów....
Moim zdaniem najwiekszym kłamstwem m73 jest legendarna linia wsparcia, która nawet mu wyszła... 3 punkty w jednej lini....
Ta linia jest funkcją liniową rosnącą.....promował ją tak mocno:) CO SIĘ z tą linią stało?:):))))))
Ja się nie znam na AT ale linia wsparcia rosnąca sugeruje dokładnie coś odwrotnego, niż to co m73, megaloman sugeruje:)
FORUM to miejsce rozrywki i przekazu ludzi pracy:D
Albo je potrafisz czytać z dystansem i między wieraszami, albo na temat jego się nie wypowiadaj....
Takie moje zdanie:):)
Merytorycznie było tylko o wzrostach, a o spadkach jedynie w stylu "forum".....czyli twoim...zmierza na 0,7:)))))) ale ja pytam skad pan tak wyliczył, bo w sztuce spekulacji powinieneś podać 0,715:) wyglądałoby na wyliczone:D....nie ważne:)))
A poza tym, co do zasady masz racje kolego:)))