Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Fortuna na JDB SA !

Szanowny kolego Jura, gdybyś nie umoczył na tej Spółce, to tak byś nie płakał.
To pierwsza konstatacja.
Forum jest dla wszystkich - to po drugie.
A po trzecie:
Jak chcesz, aby np. ~pi nie piasał, załóż swój ciekawszy wątek taki, by cieszył się większą poczytnością niż wątki ~pi.

Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam bardzo dużą wiedzę o wielu spółkach, na GPW i NC jestem od początku ich istnienia. I jak ja inwestowałem swój pierwszy wolny pieniądz na GPW, Ciebie może jeszcze na świecie nie było.

Zapraszam na nowe moje wątki - jak chcesz czytać. A jak uważasz, że moje poglądy uwagi, analizy, prognozy są do "bani" to po prostu nie czytaj ich i pejoratywnie nie komentuj, pokazując swój niewielki zasób wiedzy, słownictwa i kultury osobistej.

Mnie osobiście podobają się wszyscy Ci, co mają odmienne poglądy od moich, jednak podejmuję z Takimi dyskusję wyłącznie merytoryczną - i do tego Cię namawiam - szanując generalnie poglądy innych.

Pozdrawiam i życzę Ci sukcesów na JDB - bo one będą, jeśli tylko masz ten papier.
Pytanie kiedy? Odp; szybciej niż Ty przypuszczasz.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FINTECH 0,00% 0,26 2025-09-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.