Dnia 2017-02-07 o godz. 19:23 ~levkovitz napisał(a):
> No faktycznie, był merytoryczny :) Nota bene ja nikogo nie nazwałem "nieudacznikiem z kompleksami", nie rozumiem, dlaczego on nazwał tak mnie? Bo mam inne zdanie odnośnie Peixinu? To mnie kwalifikuje do bycia "nieudacznikiem z kompleksami"? :) A gdybym się z nim zgadzał w ocenie Peixinu, to kim byłbym? :)
Mój post nie był personalnie skierowany do ciebie. Określiłem tylko typ ludzi, którzy cały wolny czas poświęcają na pisaniu postów. Niezależnie od tego czy mają dane akcje czy nie. Normalny człowiek ma to do siebie, że jego działania mają jakiś cel. Jedni naganiają (na spadki lub wzrosty), inni ich demaskują i polemizują z nimi. Natomiast zupełnie nie rozumiem zachowania ludzi, którzy pozornie nie mają żadnego interesu w "skakaniu" po różnych forach i wygłaszaniu swoich "teorii" i osądów (często wyssanych z palca). Otóż celowo określiłem, że oni pozornie nie mają interesu. Są oni życiowymi nieudacznikami. Nikt ich nie słucha, środowisko ma ich za nic. Dlatego próbują ci nieudacznicy zniwelować swoje kompleksy. To Forum nie wymaga rejestracji, dlatego wszelkie tałatajstwo tu wchodzi i pisze. Nie wyobrażam sobie aby na innych forach np. Opla, Audi, czy Androida ktoś wszedł i napisał np. ...Audi to szmelc..., lub... Opel to gniot..., czy ...android to badziew... . Tam każdy który coś pisze ma jakiś interes, a tu???
Każdy wlezie mając interes w danej spółce, czy nie i swoje "śmierdzące trzy grosze wrzuci". Tacy ludzie wzbudzają we mnie złość, ale rozumiem, że powinni wzbudzać współczucie i litość. Bo bez specjalistycznej pomocy kompleksy będą się z czasem pogłębiały doprowadzając często do dramatów tych ludzi.
Celowo nie odniosłem się do Peixinu, bo nie o to tu chodzi. Chodzi głównie o to jaki kto ma cel pisząc posty.