Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,75 zł , zmiana od tamtej pory: 13,04%

Re: First in class

Zarząd ma gdzieś drobnych inwestorów, zaksięgowane wczoraj ponad 70% straty i 5 lat trzymania akcji . Strata ogromna , jednak człowiek cały czas czekał na przełom i umowę, środków nie mam by brać udział w emisji więc uznałem że wywalam wszystko wczoraj.

Teraz niech prezes może swoje pieniądze zainwestuje w emisji albo skupi z rynku, sprzedawał po 50, a dobierał po 12-14 za mała część sprzedanych akcji. Państwa komunikacja zraziła nie tylko mnie ale i innych inwestorów więc czas podpisać umowę, może jakiś kolejny Ocean się znajdzie i umowa na 0,5 mln i brak środków na jej realizację.

Głupota kosztuje w moim przypadku to ponad 400k i wiele lat uśredniania licząc na tą przełomowa umowę.

Wczoraj to miałem wrażenie jakby pociąg mnie przejechał, ale dziś już lepiej dlatego dopiero teraz piszę bardziej na spokojnie o ile w tej sytuacji można tak powiedzieć.

Wiele lat pracy i inwestycji poszło do piachu, jednak najgorsza faktycznie jest akceptacja tego i uczucie że dało się oszukać na obietnice o komercjalizacji.

Moja uwaga do zarządu firmy weźcie przykład z Pawła Przewieźlikowskiego z Ryvu i tego jak on komunikuje się z rynkiem. Jak jest źle to daje natychmiastowa informację, bo to niestety zawsze może mieć miejsce podczas badań. Szacunek do ludzi kładących pieniądze na inwestycje w akcje warto mieć, teraz życzę powodzenia z ewentualną emisją bo poza NN i Galeonem to może nie być chętnych.

Trochę długo ale chciałem wylać swoje żale w dalszym procesie akceptacji straty .

Dla indywidualnych akcjonariuszy mających jeszcze akcję życzę by spółka stała się choć wydmuszka spekulacyjna jak Pure bo tam kurs z 5 na 25 poszedł. Ja już nie miałem siły i nerwów czekać na taki scenariusz .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLECURE 0,00% 7,63 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.