Spokojnie zaden grubas nie sypal tylko ja, tu tylko 500tys akcji w obrocie w rekach RN reszta 2.5mln akcji nie dopuszczone do obrotu - akcje imienne vice i prezes maja po polowie. Tylko ja sprzedalem polowe i wziolem elkopa po 2zl tam niebawem opyle akcje. Mialem ponad 2%calej firmy IBCPL polowe sobie zostawilem by po ok 10zl oddac na spekulacyjnej podbitce bo FF niski. Jak jeszcze bedzie w tej lub nizszej cenie to odkupie.tyle co mialem i po 10 oddam na gorce. A jak nie zdaze to sprzedam reszte tez po ok 10zl :) zo aczymy co pierwsze szybciej i mocniej urosnie, mozecie rajd zaczynac juz. Choc bym wolal jakbyscie dalej akcje wywalalili w nizszej cenie bym odkupil awet wiecej w nizszej cenie. A jak ie yo sie nie obraze. Majac polowe twgo co mialem wczesniej jakby poszla dzida na ik 10zl i tak bede grubo zarobiony. Wiecej juz nie sprzedaje teraz kurs w waszych rekach ulico :) wie sypcie zanizajcie mi to na reke odkuoietaniej wiecej kady na koncie zostanie lub zrobcie winde na xx zl bym reszte sprzedal wam do dziela hehe:)