Opłacało się posłuchać moich rad?
Opłacało
ale zobacz od kiedy naganiałem
dosłownie od 4 zł
wtedy rzadko bo nie chciałem zaklinać a i lepiej jak jest cisza,
Ostatnio pisałem, że będzie warto trzymać tym co nie sprzedali zaznaczyłem, że nie naganiam na kupno
zaznaczyłem też, żeby nie słuchać żadnych naganiaczy tylko myśleć samodzielnie
na końcu dodałem by nie słuchano nawet mnie
Nie mam zamiaru ponosić odpowiedzialności za Wasze decyzje
Nie napiszę Wam jak się inwestuje
Każdy ma swój sposób i nie mam zamiaru kogoś pouczać
p.Edward napisał pan o FF mówiąc, że przez to wystarczy trochę sypnąć i będą podwójne widły
a ja spytam
Jaki to ma związek z FF
Papier mało płynny to wiemy wszyscy
Zobaczycie po komunikacie kto ile ma papiera i wtedy będzie wszystko jasne
Papier jest nadal zbierany bo kto by brał jak jest taka zwała na GPW, Europie i świecie?
potem zobaczycie po ile będą oddawać Ci, którzy teraz zbierają
Będą z ceną robić co tylko im się spodoba i jak się nie wstrzelicie to będziecie mieć tylko straty
Wiem, że po dzisiejszym dniu AT nie wygląda najlepiej
ale wiemy też jak się ten papier ostatnio zachowuje
Wygląd AT na wszystkich spółkach z paroma wyjątkami jest dużo gorszy, dużo
Jednak rzadko która ma takie perspektywy
Ktoś wspomniał c/wk
Dlaczego Twierdzisz, że wejdziesz przy 0,5?
sądzisz, że do takiego współczynnika tu dojdzie?
Ale niech by nawet to wcale nie znaczy, że stanieje o 2/3 przecież po wykazaniu zysków które wzrastają z każdym kwartałem a będą wzrastać z każdym kontraktem może to nastąpić bardzo szybko ale może to być już przy wyższej, dużo wyższej cenie za akcje
Jeszcze jeden napisał, że huty w Chinach są tańsze od....
Czy Ferrum jest hutą???
A niech sobie są tańsze, Ferrum od nich weźmie blachę i podniesie się mu marża/zysk
To by było na tyle
Jeśli w poniedziałek nie będzie kontynuacji spadków na indeksach to wykres Ferrum jest obiecujący osobiście myślę, że spadki na indeksach będą się w najgorszym wypadku wypłaszczać, świadczy o tym zachowanie się indeksów w USA nie chcę wróżyć co będzie na Ferrum jak "stany" zakończą na plusie i od poniedziałku nastąpi odreagowanie
Jeśli ktoś to zbierał co tu sprzedaliście to odbierając 1/10 tego cena może dostać niezłego kopa