Forum Forex +Dodaj wątek

Re: fed minutki

Do: JP, szuler
Zobaczymy co przyniesie w nocy Azja. Prognoza na Edwardzie wskazywałaby, że może jeszcze pójść w dół do ok. 1,055-1,06. Moim zdaniem jeżeli/ jeszcze raz podkreślam jeżeli/ Edward pójdzie w dół to papier pójdzie do max. 4,12-4,14 / dziś grał Londyn i NY, jutro na rynek wracają krajowi/. Ja uważam, że $ wybił podwójny szczyt, są dywergencje, od sześciu dni cały czas bez większej korekty rośnie/ euro od 5-ciu/ więc czas sie ewakuować. Decydującym czynnikiem jest fakt, że ja już ZAROBIŁEM ponad 12 punktów/ na ten moment/ wiec jutro z rana sprzedaję. Uważam też, że Edward zawraca ale czy to tylko lokalna korekta czy początek krótkoterminowego zwrotu to nie wiem. Wszystko, a kupiłem za lekko ponad 3 stówki, jutro rano sprzedaję. Do dna.
Kiedyś Bax napisał, że zarabia się nie w momencie sprzedaży tylko w momencie odkupu. I to jest prawda. Na jakim poziomie odkupujemy? Ja gram, oczywiście w realu, i dawno takich dobrych czasów nie pamiętam. Co kupisz zawsze zarabiasz. Trwa to juz trochę za długo. Sprzedaję jutro i poluję na 3,82. Może niżej?