Dobra to może ja się wypowiem na temat raportu skonsolidowanego , który jest niezły moim zdaniem . Tak jak ja to widzę , choć zaznaczam , że księgowym nie jestem . Przepływy z działalności operacyjnej moim zdaniem zdrowe . Owa działalność pozwoliła na pokrycie kosztów z działalności inwestycyjnej i finansowej co ostatecznie pozwoliło zamknąć przepływy wynikiem dodatnim . Spółka pisze , że wynik został obciążony jednorazowo kosztem ponad półtora miliona złotych co wiązało się z wyjściem kapitałowym z trzech spółek mazowieckiego inkubatora technologicznego . GDYBY NIE TO ZDARZENIE TO WYNIK NETTO BYŁBY NIEZNACZNIE GORSZY ROK DO ROKU BO O OKOŁO 12%( to zdanie drukowanymi literami nie pochodzi z raportu to są już moje słowa) a kurs spadł dużo bardziej . Trzeba pamiętać , że spółka dokonała restrukturyzacji grupy przejętych podmiotów i od tego roku ma to być widoczne w wynikach . Ponadto spółka pisze , że ma dobre lub bardzo dobre perspektywy na lata następne . W kasie mają ponad pięć milionów i jeśli przepływy będą dalej tak dobre to budują całkiem niezłą pozycję gotówkową jak na wycenę obecną na giełdzie( to zdanie też nie pochodzi z raportu to są moje słowa) . Po wstępnej analizie wolumenów sprzedaży akcji z trzech ostatnich miesięcy wnioskuję , że sypanie ma się już ku końcowi . Sądzę , że została im jakaś resztówka i pałowanie się skończy a może już się skończyło . To tyle jeśli ktoś ma coś do dodania , lub chciałby mnie w czymś poprawić to śmiało . Wszystko co napisałem w niektórych zdaniach to tylko moja opinia i proszę się nią nie sugerować podejmując decyzje inwestycyjne .