uważam, że przy zmianie rozumowania zarządu i "dopuszczeniu" do akcjonariatu inwestora finansowego cena akcji w jednej chwili może podwoić swoją wartość. Myślę, że emisja po 70 zł jest możliwa, a zgromadzone środki w bardzo szybkim czasie pozwoliłyby na podwojenie przychodów spółki. Pracownicy, którzy otrzymali akcje mogliby cieszyć się ze wzrostu ich wartości, a ich motywacja do pracy jeszcze bardziej by wzrosła gdyby z tego programu mogli skorzystać w namacalny sposób, a nie tylko być wiecznymi posiadaczami niedowartościowanych akcji których nie maja prawa zbyć....
Od dawna jestem posiadaczem akcji tej spółki ( nie otrzymałem ich za darmo, niestety) i uważam, że jest to spółka z olbrzymim potęcjałem, który niestety od lat jest przyduszany poprzez dziwną polityke zarządzajacych. Trzymam je w przekonaniu, że zwycięży zdrowy rozsądek głównych akcjonariuszy, który sprawi, że wszyscy będziemy mogli cieszyć się przywróceniem atrakcyjności tej spółki i godziwą wyceną przez rynek na którą niewątpliwie Ropczyce zasługują !