Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,61 zł , zmiana od tamtej pory: -88,92%

Re: Fakty MMS

@Siup co do Void Slayer moim zdaniem się mylisz, nikt nie bierze tej gry na poważnie, może inaczej, ta gra zupełnie nie ma znaczenia dla wyceny spółki, chyba, że odniesie sukces I zaskoczy wszystkich(co jest mało realne). Zupełnie bez znaczenia, pamiętaj,że jest to gra zrobiona for fun i każdy ma tego świadomość. Co do wersji konsolowej Succubusa to moim zdaniem kluczowy etap dla Madmind, ja osobiście widzę tutaj największy potencjał i właśnie dlatego tu jestem( a mogłem sprzedać całość z ponad 30% zyskiem jeszcze niedawno. Powiem więcej nawet dokupiłem akcji podnosząc sobie średnią do 3,44. Dziś zakończyliśmy optymalizację, teraz już pozwólmy fundamentom robić swoje i to tyle. Niedługo kolejny newsletter więc dowiemy się o sprzedaży wersji podstawowej i dodatku. Mnie akcje nie parzą, wręcz przeciwnie- trzymam je w konkretnym celu inwestycyjnym. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby do przodu :))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MADMIND -1,81% 0,38 2026-02-05 14:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.