Spadek i sypanie drogi kolego do 8% poniżej panika drobnych i ktoś to zebrał i nie z ulicy.
Ursoło 28% nikt nikogo KNF-em nie straszył spadło 18%.
Rynki czerwone ten tydzień to odbicie zdechłego kota, na tym papierze bedzie bujało i wczesniej czy później powróci to na 4-5 zł. Na ukrainie wybory zgadza się prawda ... Nie myśl że papier zleciał nie bez przyczyny łatwiej podnieś kurs na 5 zł niz z 12 na 18 zł.
Dt i inni sekulanci poniżej ksiązkowego poziomu 5% cieli straty i stąd powatał tak piękny wyjres i ruch na papierze.
Firma w roku 2011 sprzedała ponad 5 mln akumulatorów mi ich jakość nie odbiega od innych marek rodem z China.
Obroty wzrastają zainteresowanie spółką także mam chrapkę na kilkadziesiat kilo tego towaru i ten tydzień to dobry czas na zakupy po tak gwałtownej i panicznej korekcie.
ING jeśli wysypał to tylko na próbę oni głupi nie są i niech pan rozważy co lepsze napompowane balony czy to. Sami podejmujemy decyzje inwestycyjne tu będzie się grało ale teraz trwa rzoruch proszę przemyśleć wzrost 28% spadek niespełna 18%.
Według mnie to okazja do zajęcia pozycji na walorze co do ING byłbym powściągliwy chcieli rozruszać papier i zwiększyć FF są inne sposoby ale w końcu tam pracują profesjonaliści :))))
Ten tydzień porzemienny obroty powinny utrzymać się na poziomie 2 mln.
Ktos napisał dystrybucja jeśli to dystrybucja to ja jednak jestem Kaszpirovsky