Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Facebook

Ale ja strate mam zrealizowana juz w pazdzierniku jak sie wscieklem i tym mielic zaczelem.
Musze tego posluchac co mi nagadal bo nie pamietam wiem tylko ze mega hity.
on dalej idzie w zaparte ze grÓby z arturem ukradli kase i rozwalili firmę.
I mowi ze jest taki syf ze tego juz nie odkrci nikt.
do tego ktos zgieldycna zlecenie kogoś z rządu odblokowal notowania zeby ten gosc mogl wyjść.
Ja juz niechce tych akcji bo niechce juz tym sie zajmować łeb mi ktos jeszcze ukreci
niech to ktos kupi plis odemnie mam dość

szkoda tylko ze po pijoku zas z nim gadałem
zawsze jak coscmache to na gupie pomysly wpadam

i wcale tyle nie pije tylko sie z tym nie ukrywam jak wy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.