Forum Ubezpieczenia i emerytury

Re: EVENTUS

Przebrnąłem prze gąszcz wypowiedzi, trochę się uśmiałem, trochę zdegustowałem. Przede wszystkim poziom argumentacji jaka tutaj pada jest bardzo niski. Zawiedli mnie przedstawiciele HMI wypowiadający się na tym forum. Psują reputację firmy. Brak konstruktywnych wypowiedzi, główna myśl ich wypowiedzi to Eventus jest najlepszy, potem emaile i nr telefonów. Desperackie szukanie klientów. sam pracuję w HMI i nigdy jeszcze żadnemu klientowi nie powiedziałem że nasz produkt jest najlepszy. Na pewno zmienił się i stał się jeszcze lepszy. Wszedł Eventus Duo z dodatkowym ubezpieczeniem na życie. Czyli teraz mamy fundusz emerytalny oraz ubezpieczenie na życie w jednym. Oczywiście jest jeszcze kilka opcji dodatkowych. Ponadto firma wprowadziła na rynek nowy produkt Eventus od mamy i taty. Program oszczędnosciowy dla dzieci. Jest wiele dobrych produktów finansowych na rynku i Eventus Duo jest jednym z nich. Ma kilka cech , które wyróżniają go spośród innych. Jest przede wszystkim dla każdego statystycznego Kowalskiego czy Kowalskiej. Pozwala niewielkim nakładem finansowym budować kapitał emerytalny, w sumie na ciekawym poziomie. Ma gwarant, gwarantuje minimalną wysokośc świadczenia w dniu podpisania umowy. Ma w sobie ubezpieczenie na życie. Wazne jest że kto wczesniej zaczyna i dokonuje wpłat przez dłuzszy okres zarobi więcej. Nie jest to program oszczędnościowy krótkoterminowy. Prawdą jest oczywiście że suma gwarantowana będzie niższa niż suma wpłaconych składek dla osoby rozpoczynającej wpłacanie w wieku 50 lat. Ale jest to suma gwarantowana, do tego dochodzą zyski. Jeżeli ktoś chciałby porozmawiać konstruktywnie na łamach tego forum to chętnie to zrobię. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. I nie ma najlepszych produktów i Eventus też nim nie jest