Witam, rozliczalam sie z ta firma w2011 z podatku i rodzinne, podatek dostalam w czerwcu 2012roku w czerwcu, okazalo sie ,ze z1250euro dostalam niecale1000 wero, reszta to prowizja dla euro tax. Teraz , czyli w 2013 rozliczlam sie za porzedni rok w holenderskiej firmie i okazalo sie ze mam zle policzony podatek za 2011 rok,za malo ok1300 euro,wiec za korekte zaplacilam nastepne 75euro.
Teraz rodzinne, smiechu warte, firma euro tax zalatwiala mi rodzinne przez poltora roku, wiec postanowilam sama w styczniu tego roku zalatwic rodzinne i zalatwilam, po trzech miesiacach dostalam pieniadze na swoje konto, ale nastepne juz na konto euro tax,jakim sposobem, wiec pojechalam do urzedu dowiedziec sie dlaczego, okazalo sie ze z euro tax potwierdzili autoryzacje swojego konta, wiec pieniadze sa przesylane do nich. Zadzwonilam do firmy i poprosilam o przeslanie wszystkich moich dokumentow z balastingu orazSVB , stwierdzili ,ze nie ma takiej mozliwosci, i ze dzieki nim mam rodzinne. Oczywiscie od rodzinnego pobrali sobie prowizje 300 euro. Wiec teraz zastanawiam sie czy isc z tym do prawnika czy od razu zglosic do prokuratury w Polsce, moze ktos wie jak zakonczyc ? Acha przez 2lata ani razu do mnie nie zadzwonili ,super firma nie polecam nikomu.