Dla inwestorów, którzy szukają wejścia na termin dłuższy niż 3 miesiące godne uwagi jest przeczytanie wypowiedzi Zarządu z tego artykułu.
Nasza wizja demokratyzacji Longevity zakłada, że zaawansowane narzędzia Medical AI nie powinny być ekskluzywną usługą, lecz standardem wspierającym profilaktykę szerokiego grona pacjentów – podkreśla Paweł Ciesielka, Prezes Zarządu Proacta S.A.
Temat Longevity przewija się coraz częściej. Jesteśmy społeczeństwem coraz bogatszym i chcemy zadbać by z tego bogactwa korzystać długo i w dobrym zdrowiu. Zobaczcie jak rozwinęły się siłownie, kluby fitness itd. Szeroka opieka zdrowotna z nadzorem parametrów i współpracy z narzędziami AI będzie sprawiała, że będziemy mogli tak żyć ( długo i w dobrym zdrowiu ) i będziemy chcieli za takie usługi płacić. Przy wykorzystaniu takiego narzędzia jak Dbam o Siebie to będzie masowa skala a marżowość dla Proacta ( w mojej ocenie ) będzie na wysokim poziomie. To jest kwestia czasu....każdy niech sam podejmuje decyzje inwestycyjne.
Dla mnie to, że mają już DBCU skomercjalizowane pokazuje o wysokich kompetencjach....a chyba zdajemy sobie sprawę, że jak ktoś pierwszy rozsiądzie się w danej dziedzinie to będzie mógł ogromny kawał tortu skonsumować. To jest moje założenie !