Grek - no to gratulacje. Ja też ładnie zarobiłem na ostatnich ruchach na Coal Energy:) Nawet Greenx coś podskoczył, w sumie może już pomału będą tam coś rozgrywać pod to odwołanie od arbitrażu.
W zasadzie moją najgorszą inwestycją to jest MG - i to nie tylko na gameingu, ale w całym portfelu akcji. Myślałem, że styczniowy wzrost to zmiana trendu i nie sprzedałem za dużo akcji, no ale trudno zawsze prosto mówi się po fakcie.
O ile na Road jednak wierzę w to, że kurs odbije pod premierę i to sporo, o tyle na MG ktoś ewidentnie założył blokadę na akcje i nie daje im wyjść wyżej. Jak nie rozegrają tam kursu pod ATS i Narcos, to pozostaje zamrożenie akcji na kilka lat licząc na jakieś infa o DDS3 albo pozytywne rozstrzygnięcie tego sporu ze Schedule. Dobrze, że portfel akcji porządnie zdywersyfikowany, to może sobie leżeć tam, ale optymistą nie jestem.
Swoją drogą co Grek kupiłeś za dywidendę z MG?:) Ja miałem w tym samym czasie dywidendę z Patentusa i przyznam się, że na początku po prostu myślałem, że coś źle tam obliczyłem i dopiero jak zobaczyłem na forum MG, że wypłacili to zrozumiałem że to co myślałem że jest niewielką nadwyżką z Patentusa jest tak naprawdę dywidendą od MG:)