Do teraz kluczowe znaczenie miał akcjonariat serii D bo oni mogli robić za bufor a z tego co mi wiadomo to było około 20 inwestorów oczywiście ze Szwecji , ale ten bastion padl czyli został przejęty przez GDP.AB a tak na prawdę przez Pana H , zastanawiam się jakie umowy wchodziły w grę i czy zjechanie kursu finv miało spowodować zmniejszenie ceny po której GDP.AB przejął w obrocie pozagiełdowym serię D ( tu należy przypomnieć niedawne słowa prezesa że udziałowcy serii D starają się zarejestrować emisję i wejść z nią na parkiet KOLEJNE KŁAMSTWO !!!!!! ) W tej sytuacji pozostaje jedna niewiadoma i to KLUCZOWA czy Carl Jesper Olof Bergqist czyli Invest Fintech jest powiazany z Panem Holmstadtem i czy odda swoje udziały panu H aby dopełnić dzieła ... tak jak pisał Mateusz po co GDP.AB przejął serię D ??? Obawiam się że powodem było skumulowanie akcji aby przekroczyć magiczne 90% udziałów i móc zamknąć temat finv który w tej chwili jest kamieniem u nogi ale żeby do tego doszło potrzeba jeszcze udziałów Carl Jesper Olof Bergqist Invest Fintech ..to oczywiście moje przemyślenia które mogą być i mam nadzieję że są BŁĘDNE chociaż niestety coraz mniej graczy na stole.. co Wy na to forumowicze może ktoś widzi to inaczej ???