Forum Giełda +Dodaj wątek
I skonczy sie jak zwylke.Wszyscy beda pluc na nia, wyzywac wszystkich wkolo i mieszac ja zblotem, dlugo i namietnie az ten ktory ja tak zdolowal wyniesie wysoko. Ww.pomysla ze byly dobre wyniki ,pojawia sie jakies dobre infa w miedzyczasie jest podstawa do wybicia, na ich oczach urosnie nascie -dziesiat procent,uwierza i zaczna wchodzic wybijajac ja jeszcze wyzej . Pozwalajac jemu pozbyc sie akcji nadmiaru i samemu sie ubierajac w nie. W koncu kurs zdoluje i zacznie sie od nowa.Niewiem czy tak sie stanie ale jesli to gdy juz je mamy nisko to zostanmy,kto moze niech usredni, zeby byc u podnoza tej piramidy. Sam mam juz tego czekania dosc ,ale takie jest ryzyko czasem, bezsensem jest sprzedaz ze strata. Raz zarabiamy szybko innym razem b.woooolno. Wiemy jak trzeba ukladac portfel? Ci co czytaja forum raczej ja omijaja,czesc usrednia a ktos to moze zbiera malymi pakietami ale w dluzszym terminie moze byc tego duzo.Badzmy dobrej mysli i cierpliwi. Ja np. nie mam wyjscia.
  • ERG Autor: ~Posiadacz ERG
  • Re: ERG Autor: ~td
  • Re: ERG Autor: ~fox
  • Re: ERG Autor: ~cpn
  • Re: ERG Autor: ~td
  • Re: ERG Autor: ~oktan
  • Re: ERG Autor: ~mózio zaciekawiony
  • Re: ERG Autor: ~Posiadacz ERG
  • Re: ERG Autor: ~ubawiony i wesół
  • Re: ERG Autor: ~mózio do bólu szcz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty)
  • Re: ERG Autor: ramzes1978
  • Re: ERG Autor: ~rotaryy
  • Re: ERG Autor: ~KMIETEK
  • Re: ERG Autor: ~amp

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ERG -1,40% 42,20 2026-06-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.