Dnia 2025-01-08 o godz. 13:37 ~Pasjonat napisał(a):
> Dlaczego tu siedzisz ciągle? Już dawno nie powinno Cię tu być na tej "kiepskiej wg Ciebie spòłce".Ty jednak tutaj ciągle warujesz razem ze swoimi kumplami. Tylko nie wypisujesz mi tutaj znowu swoich dyrdymałòw, typu: pracowałem tam, itd. Głosowałeś pewnie za zmianą a mamy masakrę. Na temat ENERGOINSTAL lepiej nie wypowiadaj się. Miłego dnia. Nie chcemy tutaj na forum wiecznego marudera, chyba ołatnego naganiacza na spadki. Inaczej tego nie widzę. Więcej lepiej przejdź na forum " lepszej spòłki' i tam pisz swoje negatywne tylko wypociny. Dziękuję.
Prosiłem Cię o odpowiedź tylko na jedno pytanie .
Autor: ~Jack [77.254.109.*] 2025-01-08 12:43
Dnia 2025-01-08 o godz. 10:34 ~Pasjonat napisał(a):
> Spółka ma perspektywy.
Jedno pytanie do ciebie .
Jakie ??? , i na jakiej podstawie tak twierdzisz ??? .
A Ty rozpisujesz się o wszystkim , lecz problem w tym że nie na temat .
Czy możesz 1 raz odpowiedzieć rzetelnie i merytorycznie na pytanie ??? .
Pytasz już kolejny raz dlaczego tu siedzę , chociaż wielokrotnie na to odpowiadałem .
Twierdzisz że nie powinno mnie tutaj być , lecz muszę Cię rozczarować bo to nie Ty o tym decydujesz .
A ja jestem tam gdzie mam ochotę .
Co do warowania , to może Ty masz jakieś geny od tego który to robi .
A może oprócz tego , jeszcze podnosisz nogę kiedy załatwiasz potrzebę fizjologiczną .
Co do stwierdzenia że mam tutaj jakiś kumpli , to muszę Cię niestety rozczarować , ale nie .
Jeżeli chodzi o moje wpisy to niestety , ale nie Ty o tym będziesz decydował o czym i jak piszę .
Kolejne Twoje pytanie jest na temat gdzie jeszcze obowiązuje tajemnica .
Ale skoro jesteś tak dociekliwy to ja nie mam nic do ukrycia i Ci odpowiem .
Byłem jestem i pozostanę prawicowcem , wiernym tylko Bogu i Ojczyźnie .(oczywiście również żonie)
Jeżeli chodzi o moje wypowiedzi , to nie Ty o tym będziesz decydował .
A co Ty chcesz to mnie nic a nic nie interesuje , lecz nie wypowiadaj się w imieniu ogółu .
Co do Twojego stwierdzenia że ktoś mi płaci za moje wpisy , to chyba patrzysz na siebie ,
i myślisz że wszyscy są tak samo pazerni , inaczej JA tego nie widzę .
Myślę że wyczerpująco odpisałem na Twój wpis , czy raczej pytania .
Gdybyś był tak dobry i odpowiedział mi tylko na to moje jedno pytanie
Byłbym Ci niezmiernie wdzięczny .
Bo piszesz ogólnikowo , niczym nie poparte stwierdzenia .