Dnia 2024-06-04 o godz. 11:37 ~Emrek napisał(a):
> Kogo to obchodzi co Ty robisz rob sobie co chcesz i mi o tym nie pisz bo mnie to nie interesuje. Twoje prognozy się nie sprawdziły. Moja akcje są kilkaset procent na plusie na dużym kapitale ale nie lepiej słuchać Ciebie i nie mieć nic :D. Do tego niedawno pisałeś coś, że miałeś akcje ELT od 8 czy iluś tam złotych i sprzedałeś po 30 a teraz nagle jednak jesteś ekspert od AT który nie trzyma akcji na długi termin. Weź się już lepiej nie kompromituj.
mnie też mało to interesuje moim celem jest zarabianie kasy i strzyżenie jeleni , moje prognozy się sprawdziły za wyjątkiem poziomu przebicia 32 ale tam szybciutko będziemy wracać więc się nie pocieszaj etatowy naganiaczu na wzrosty, niedługo będziesz płakał że nie sprzedałeś za 34 a mogłeś , Aha zapomniałem ty masz tak wartościowy pakiet że niestarszne sa ci spadki portfela bo ty jestes fundamentalista i kupiłeś po to żeby zakopac i trzymać . Z marnym pakietem faktycznie tak można robić bo albo będzie na 4 letni dobry samochód albo na rower