Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,05 zł , zmiana od tamtej pory: -34,39%

Re: emisja serii K

Nie mam tam akcji, przegapiłem całe to zamieszanie. Ale jest o nich głośno a gierka którą zrobili jest dość mała, a jednak dwie nagrody czy tam nominacje są. Co chciałem podkreślić to to że mamy w Polsce wielu zdolnych młodych ludzi którym brakuje kapitału. A wchodzenie na NC celem pozyskania kapitału to grubsza sprawa więc Raisemana powinna się przyjąć. Poza tym komu ja mam tu reklamować inne spółki jak tu zagląda może 10 osób póki co hehe.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROACTA 4,67% 1,34 2025-12-30 10:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.