@nowy
"Sam potwierdzasz ze spółka przed covidem była warta ok 1.2 jak to porównać do chwili obecnej.to powinno być 2.4.Ale jak ty wszędzie widzisz Spisek.no to tylko do Macierewicza i jego kompaniji się zgłoś Napewno za granicą naiwniaków się nieznajdzie a kapitał raczej tak."
Aha czyli twoje 'powinno byc' to jest argument, a moja kontra, poparta niezliczona iloscia argumentow, ktore w 90% przypadkow materializuja sie, to spisek?
Z takim tokiem myslenia chyba najlepiej odpuscic debate.
@sd
"cig nieudaczniku to do ciebie bo nie bede cytowal tego belkotu ktory tworzysz z wscieklizny…
Odpowiedz dlaczego nie kupiles tak jak ja po 72 gr. Juz wiem….Bo rudy, bo oszust, bo przekret, bo upadek, bo wtopa i katastrofa miala byc. To twoje slowa…. Tak tak mialo byc nieprawdaz ?????
Ja mam 119 tys akcji po 72 gr a ty co masz ??? Oprocz piany na ustach. Ale na kolejne swieta nie bedziesz samotny….Przyjaciolka siwucha pod lozkiem podzieli sie z toba zyczeniami…Tylko ona ciebie zrozumie i pocieszy .-:)))))))"
Ad. 1)
Nie kupilem CIGa po 72gr...bo kupowalem inne, cenione i stabilne spolki, jak chociazby Forte, na ktorej mialem przebitke ~400%.
Spojrz na kurs, idac Twoim tokiem myslenia jestem frajerem bo nie zlapalem idealnego dolka przy 10zl przy ktorym mialbym 600% :)
Jak to sie ma do twoich 72gr, ktore teraz daja raptem ~110% stopy zwrotu...GDYBYS JE SPIENIEZYL (ale tego nie zrobiles) a nie spamowal forum tresciami rodem z piaskownicy. Widzisz, pare tygodni temu mogles sprzedac po 1,90zl co daloby ~160% stopy zwrotu. Do kto tutaj jest nieudacznikiem?
Ad. 2)
I to jest twoj problem.
Kupiles CIGa pod odbicie koronawirusa, odbicie zostalo zdyskontowane i tyle. Teraz kurs CIGa powrocil do dyskontowania jego (braku-) przyszlosci i spowrotem buja sie w zakresie kilkudziesieciu groszy jak przed pandemia. Natomiast ty nadal rzucasz sie jak dziecko myslac o postcovidowych rakietach narzucajac na to uludny obraz spolki sukcesu..
Mowiac wprost, udalo ci sie spekulanckie zagranie pod event nie majacy nic wspolnego ze spolka.
Zdyskontowales covida, nie CIGa. Moze pora to zrozumiec?