Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  27,40 zł , zmiana od tamtej pory: -60,58%

Re: Efekt domina.

@nowy
ech, ty znowu swoje, jak niesforny dzieciak...
czy, spółka ma przyszłość?
ma
czy, jest tania?
moim zdaniem jest: w tej branży c/z ok 20 wydaje się bardzo niskie, przy ok 10 mln zysku netto rocznie, takie p/e dawałoby kapitalizację ok 200 mln, czyli 2,5 razy więcej niż jest dziś
jest motyw do jazdy?
jest!
a, mówię tutaj o spółce serwisowej bez jakiś zdarzeń nadzwyczajnych
coś, trzeba założyć i estymować, a nie patrzeć do tyłu
i schowaj się, z tą gadką w stylu: ile siedzisz i ile zarobiłeś....
to, mało eleganckie
cyt
''Pod co mają być te ostre jazdy?''
naprawdę, to ostre jazdy są tutaj niemile widziane, gdyż szybkie i duże zarobki zawsze skłaniają do realizacji zysków, po co nerwy?
a, powoli i owszem; 2 kroki do przodu, 1 w tył i niewielu zauważy jak kursik się wspina
( dla przypomnienia w 2009 ipo było po 17 groszami i rozeszło się na pniu)
w te 10 lat, spółka się mocno zmieniła i biznesowo i w kategorii rozpoznawalności, to jest po prostu marka!
relatywnie do obecnej ceny, nie widzę lepszej inwestycji na gpw, a jeśli ktoś widzi, to proszę napiszcie, bo mogę się oczywiście mylić
nowy, polecam ci, może potrzebujesz tej adrenaliny, abyś pograł na kontraktach, ja to przećwiczyłem i to nie dla mnie, po paru tygodniach gór i dołków, wyszedłem około zera i cieszyłem się jak dziecko, to dopiero jest szkoła emocji i konsekwencji....
ps> z ta polemiką, to jest tak, że po pierwsze nie kończymy inwestycji dziś, tu i teraz, aby się chwalić kto i ile zarobił?
poza tym, często jedna strona ma większe podstawy merytoryczne, a druga jest głucha na argumenty: dokładnie coś takiego jest z filmem adol: znajomy mówi:
- nie podoba mi się, a ja pytam: a obejrzałeś?
- no nie, ale widziałem zwiastun...
- a nie uważasz, że aby krytykować, to powinieneś obejrzeć całość?
.....cisza....
hehehe, dokładnie w punkt, byłem w kinie i na dużym ekranie zobaczyłem i posłuchałem świetnej ścieżki dźwiękowej i moja opinia jest taka, że film jest po prostu wibitny
no, ale ty pewnie nie wiesz, kto to był kapuściński, zwany indiana jones reportażu?
różnica jest taka,
ja się na jego książkach wychowałem...tym się różnimy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 10,80 2025-10-24 16:47:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.