Przypomnę, że członek RN sprzedał te swoje marne ilości po 27zl. Coś wiedział ? Coś się święci ? Cały czas mam w głowie emisję po wejście na GPW. Potem członek zwolniony. Przypadek? Może. Sagan swego czasu chwalił się 170proc wzrostu. Teraz już z pkt widzenia GPW nie ma się czym chwalić. Pewnie też każą mu być powściągliwym w swoich wypowiedziach typu emisja, typu kapitalizacja jest nieważna bo chłopaki z Claire są debeściaki i najwyżej wstaną os stołu i wyjdą. On się ośmieszył takimi wypowiedziami. Wiem, że kapitalizacja jest ważne w rozmowach, przekonał się o tym Garstecki, ja jestem pewna że coby Sagan nie mówił jest to problem. Z tym że do sprzedaży jest jeszcze daleko i kurs można znów podciągnąć pod 40zl jak ostatnio. Przecież ostatnio rosło pod prawie nic, a na pewno nic przełomowego. Osobiście uważam że 20zl jest granica planowanych spadków ale kto wie. Tutaj paniki nie ma bo inwestorzy zakopali akcje. Najwyższej został śmiech lub śmiech przed łzy jak można było do tego doprowadzić. Wykres od roku jak u bankruta