Hmmm.Na slonika to chyba poczekamy.Rok,dwa.Strategia zaklada przede wszystkim bazowanie na mniejszych zwierzatkach...chomikach,no moze swinkach morskich, ale za to cale zoo.Duzo malych potrafi tez przyniesc porzadne pieniachy.Chyba,ze to beda jakies szybkie, surokatki,zwinne i lubiace seks...jak sie to rozrodzi, wlezie w kazde miejsce to moze i jakis hipopotam sie zreflektuje,ze cos sie dzieje.
A moze plebiscyt na zwierzatko DataWalk?
Troche mam wrazenie,ze macie za duze parcie “ na odkucie sie”. Stawianie na szybka forse, prowadzi do zlych decyzji i frustracji.Jeszcze przed paroma dniami,krolowali tu znawca njukonekta i tu-lipa-n.Jak reka ucial.Cichutko.Brak codziennych komentarzy.Czy chodzby to juz nie poprawia humoru?
Serio jednak...sadze,ze najwazniejsze ze przeszli okropnie mozolne sprawdzanie przez sluzby i dostali certyfikat bezpieczenstwa.Bez tego w tej branzy ani rusz.Jezeli to software jest rzeczywiscie taki ( dobry to relatywne ale 80% taniej przemawia do wyobrazni)dobry
to nie ma sie czym martwic.
Powtarzam sie , ale ja bym sie martwil,tym ze jankesi mogliby za grosze przejac firme I wycofac ja z gieldy.