Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  86,20 zł , zmiana od tamtej pory: -42,00%

Re: Dzisiaj znowu straszenie po 86

A niech straszą ja to się wydziwić nie mogę fundusz co schodzi walnąłby z 10 tyś akcji w rynek i byłby spokój kurs spadłby do 80 zł a nie po 86 zł wystawi, przecież po wynikach tego nie utrzymają bo gaz to 50% kosztów a jego cena to 1/3 tego co było. Powiem przykład zarabiacie 5000 netto benzyna was kosztuje czyli dojazd do pracy 2750 zł zostaje wam 2250 zł a jak ceny benzyny spadną z 6 zł na 2 zł to wtedy koszty benzyny 850 zł zostaje wam 4150 zł. Ja narazie czekam jak będzie zmuszony sprzedawać to zejdzie do 80 zł tak to ja mam wystarczającą ilość akcji więc czy ja to kupię czy nie to mi obojętne. Wolę się z kasy całkowicie nie wystrzelać bo później nie będę mógł reagować na jakieś nie przewidziane zawirowania rynkowe i tak mam niski poziom gotówki nie widziany od dawna.A co wy zrobicie to wasza kasa i kupujcie co chcecie ja tam nikogo nie namawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PULAWY 5,26% 50,00 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.