Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,28 zł , zmiana od tamtej pory: -13,55%

Re: Dziś atak na 12cm ?

i znowu blokada na odpisywanie xDDD słuchaj spamuchu wcześniaka tak kupowałem po 30cm+ i w tym samym czasie ogłaszałem na forum, że nie będzie żadnej pompy na premierke dds2 tylko srogie spadki xDDD to logiczne że musiałem kupować jak wy przegrańcy xDDDD ja też już mam dość zaganiaczy wcześniaka od odjeżdżających pociągów i pomp w poniedziałek xdDDD będę was gnoił ile się da bo naciągacie ludzi spamuchy !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOVIEGAMES -1,03% 11,48 2025-11-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.