Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,50 zł , zmiana od tamtej pory: 50,67%

Re: dziś 19 zł

bez zbytniego optymizmu kolego.... najpierw musimy przebić opór 25 zł żeby mogło ruszyć dalej
jak na razie widać tylko korektę na horyzoncie.... przypuszczam że wzrosty będą, ale w dłuższej perspektywie czasu... wydaje mi się że czeka nas znów całkiem długi okres konsolidacji w zakresie 21-24zł ....
wykres: widać że jest szansa na wzrosty nawet do poziomu 100 ale nie wydaje mi się żeby nastąpiło to w przeciagu kilku dni czy nawet tygodni...
uważam że certus to że sie tak wyraże zajebista inwestycja... ale w średniej bądź dłuższej perspektywie czasowej...
jeżeli sytuacja będzie się rozwijać tak jak do tej pory to za 2 tygodnie będziemy mogli już tylko pomarzyć o kwocie 25 zł
nie chce naganiać i twierdzić że teraz jest dobry czas na kupno, nie o to chodzi, można kupić po 60 i nieźle zarobić.

czy certus jest warty zachodu??? ja uważam że jest... i nie wynika to tylko z mojego widzimisie, ale z oparcia o fakty,perspektywy oraz analizy.

wiele też zależy od grubych! i wydaje mi się że oni wiedzą najlepiej jaki potencjał niesie ze sobą ta spółka, w przeciwnym razie już dawno mielibyśmy 2 zł

co o tym myślicie???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EMTASIA -17,65% 33,90 2022-07-25 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.