Dnia 2020-12-27 o godz. 12:49 ~Alan napisał(a):
> Nic nie rozumiesz. Zarobiłem niesamowite pieniądze na takich spółkach trzymając tam ułamek swojego kapitału. Najwięcej na Amice, która przed przejęciem była taka sama jak Ropki. Spokojnie. Kupiłem za 11 zł mam co roku dywidendę gdzie mi się spieszy?
ostatni raz po 11 zł było w 9 lat temu.
udzielasz się na forum tej spółki, jakbyś miał spory pakiet, a masz gościu naprawdę "ułamek" - wystarczy spojrzeć na obroty jakie były wtedy przy tej cenie.
bar mleczny to dla ciebie za wysokie progi ( tak w nawiązaniu do twojej poprzedniej wypowiedzi).
jeszcze jedno - nie wiszę na haku, ale przegrałem zakład zawarty z kumplami trzy lata temu, że do 2020 ambra będzie po 20zł, lotek po 80 zł, a ropki po 40. Tylko jedna spółka nie pozwoliła mi wygrać zakładu, a ja nie lubię przegrywać "mistrzu inwestowania".
więc nie chwal się tutaj twoimi "sukcesami", "zarobieniem niesamowitych pieniędzy", bo są lepsi narcyzie.
przestań bronić zarządu, gdyż to co zrobili, to zwyczajne świństwo w stosunku do mniejszościowych i bezczelne wykorzystanie dominującej pozycji w akcjonariacie celem osiągnięcia jeszcze większych profitów.