Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  108,60 zł , zmiana od tamtej pory: -45,58%

Re: Dzieci jak mnie to cieszy!!!!!!

Dnia 2018-09-19 o godz. 20:01 ~Inwestor napisał(a):
> Zaglądnij sobie na biznes radar, dzisiaj ukazała się prognoza na okres dwóch lat, spółka jest tak przeceniona że wszystko wskazuje na to że co złe ma już za sobą, może być tylko lepiej, ale to jest już moje zdanie i ja się tego trzymam

Chłopaku poparzyłeś sobie łapki na amice,ile masz w plecy 25-35% i naganiasz na zakupy. To co bank napisał swiadczy tylko tyle ,ze 2017 ro to katastrofa dla amica i przyszły rok 2019 będzie porównywany właśnie do tej katastrofy. Tylko czy ten nowy rok 2019 nie będzie tez katastrofalny dla spółki ????...............nie wiem i tego nikt nie wie .Obserwuje i liczę na zakup akcji jak inwestorze będziesz miał -50%

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AMICA 1,20% 59,10 2025-09-25 17:02:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.