Dnia 2019-10-23 o godz. 15:49 ~travolta napisał(a):
> Brakuje nam na forum kogoś, kto mógłby obiektywnie zinterpretować tę sytuację. Polwax nie podaje żadnch szczegółów, natomiast zaczynam mieć podejrzenia, że działa to (nawet jeśli nieumyślnie) przeciw drobnym akcjonariuszom, którzy nie mają pełnej wiedzy, na korzyść tych, którzy tę wiedzę mają.
> >
> > Jeśli Polwax chciał zablokować emisję, to mógł to zrobić zanim akcje z PP zostały wygenerowane. Akcjonariusze mają zablokowane środki, a Polwax nie wyjaśnia precyzyjnie przyczyn. Możliwe, że to Polwax a nie KNF opóźniał emisję. Za tym kryje się jakaś intencja, znany tylko POLWAX i "dużym" akcjonariuszom.
> >
> > Myślę, że potrzebujemy wskarcia marytorycznego, żeby rozważyć zawiadomienie o działaniu na niekorzyść akcjonariuszy. Ktoś może coś podpowiedzieć?
człowieku !!!! jesli potrafisz zrozumiec raport, to tam wszystko jest napisane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z jakich powodów i dlaczego. A ja mam inne pytanie dlaczego wy psudoinwestorzy bawicie się na GPW , a nie macie zilonego pojęcia o co tutaj chodzi i nie potraficie zinterpretowac tak jasnego przekazu w raporcie !!!!! Sprzedac akcje i po problemie, edukacja to podstawa sukcesu !!! nie tylko na GPw , tak w ogóle w zyciu !!!