Brokat
A co możesz prowadzić na wsi? Rób to, co potrafisz najlepiej. Mówisz, że prowadziłeś działalność... może zacznij od nowa jeśli przynosiła Ci zysk.
Na wsi nie ma zarobku i to od lat. Miałem na wsi firmę "Mechanikę maszyn rolniczych". Klienci byli, ale pieniędzy nie było. Miałem mięso pod każdą postacią, owoce i jarzyny (bo przeważnie tym tylko rolnicy mogli płacić), ale pieniędzmi nie. Musiałem zrezygnować.
Ale mam coś dla Ciebie. Musisz tylko wyjść poza rolnictwo (mieszkać możesz na wsi).
Interesuje Cię sprzedaż Internetowa własnych produktów, które wykonasz sam, czy z rodziną? Materiał jest tak tani, że kupisz ze swojej emerytury.
Ponieważ sam "to" robiłem w listopadzie ubiegłego roku, gdyż zbierałem kasę na chore dziecko w pewnym żłobku (była to aukcja towarów wykonanych przez pracowników żłobka i ich rodziny, które kupowali rodzice dzieci), to rozumiesz, że znam wartość "tego towaru". Można go wystawiać na aukcjach np. w Allegro.
Ale oczywiście kupno pomysłu i pomoc w rozwinięciu interesu będzie Cię kosztować.Zaproponuj cenę...