Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,21 zł , zmiana od tamtej pory: 14,29%

Re: Dywidenda w 2018 roku

Tu propagandę sukcesu odstawia sam Zarząd Biztechu. Zastrasza niewygodnych, obraża ich od "niezrównoważonych", nagania na wzrosty manipulując kursem. mi radzi, bo u nich straciłem, bym sobie dał spokój z giełdą.
Jeszcze próbują mi wmówić, że to ja jestem winny spadkom, bo nie piszę pozytywnie o spółce. A tymczasem te spadki na biztechu zaczęły się w piątek 22. 12. 2017 roku, kiedy pisałem same superlatywy o ich spółce na tym forum. Później zaraz po świętach nic nie pisałem , a kurs już od samego rana, tj. od godziny gdzieś 09:30 zaczął szaleć w dół. Wtedy ja sprzedałem wszystko i dopiero gdzies około godziny 13:00 napisałem pierwszy w historii negatywny komentarz do tej spólki na forum bankier.pl.
Dziś mi chca wmówić, że to ja mam "krew na rękach" i ponosze winę za cały ten bałagan z prawami poboru, seriami "G", i panicznymi spadkami już od piątku 22. Grudnia 2017 roku. a co ja na to poradzę, że spadki rozpoczęły się same, bez mojego udziału?????!!!!!
A jaki ja niby miałbym mieć interes w tym by spadało, kiedy to do wczoraj jeszcze sam byłem ich akcjonariuszem i w nich wierzyłem?! do wczoraj jeszcze byłem rano dobrej myśli, myślałem, ze to krótka korekta i zaraz wracamy na 26 groszy, a potem czeka nas wszystkich tutaj rajd na nawet złotówkę. Tymczasem co się dziej, to każdy obiektywnie widzi sam.

To wszystko zakrawa na jakąś parodię. Tylko dlaczego drobni (w tym i ja ) na tym stracili swą kasę???!! :-(

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIZTECH 2,59% 0,20 2026-02-13 15:54:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.