Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  21,25 zł , zmiana od tamtej pory: -59,76%

Re: dywidenda

Krótkoterminowo nie ma to dla mnie dużego znaczenia. Nie zakładam, że ktoś czeka, aby ten moment jakoś konkretnie rozegrać. Choć, nie mogę oczywiście wykluczyć takiego scenariusza. Wyniki za 1Q pokazały, że jest miejsce do wzrostów, a kolejne kwartały powinny to tylko utrzymać. Bardziej ciekawi mnie jak zachowali się ci duzi gracze, którzy zarobili tu krocie. Wielu z nich skracało się od 3Q 22 roku. Pytanie ile sobie zostawili. Wymieliło się dużo akcji, co sprzyja podejściu kolejny schodek. Jeśli wolumen i kurs nie będzie nic podpowiadał to w połowie roku powinno się cos wyjasnić przy publikacji zestawien funduszy.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ARCTIC -0,47% 8,53 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.