Jeśli dodasz na końcu zdania: "w przypadku realizacji jednego z projektów z sukcesem" to zgodzę się w pełni. Nie zapominajmy, że jesteśmy bardzo wcześnie "na papierze". Szacujemy niedoszacowanie, biorąc pod uwagę wiedzę którą mamy w przeciwieństwie do rynku. Określamy gdzie jest dno, gdzie minimum, gdzie bezpieczne optimum "nawet jeśli pójdzie średnio" oraz gdzie jest "sky is the limit". Moim zdaniem potencjał Duality wchodząc przy 20mln kapitalizacji nadal jest ogromny- cztery rokujące projekty, jeden z nich to pewniak na zwrot kosztów produkcji w ekspresowym tempie i nawet w najgorszym wypadku solidne stałe dochody- Barn Finders 2 a w wariancie optymistycznym kolejny hit z setkami tysięcy sprzedanych sztuk. Kolejne trzy to symulatory w które wszedł Phenomen Games. Oni mają na pokładzie ludzi którzy zarządzali w CD Projekt i Techlandzie. Dotychczas przejmowali spółki w które zainwestowali, kupując duże pakiety akcji. Cały czas rozmawiamy o Duality z kapitalizacja niższą niż 3 miliony euro. Po głowie chodzi mi pytanie: czym kierowali się managerowie, co sprawiło że odeszli z CD Projekt, z Techland i postawili na Phenomen Games. W IT często ludzie odchodzą, ponieważ mają dość i chcą zaczać życie na nowo. Oni jednak postanowili "pójść na swoje". Odpowiedź która wydaje mi się być najbardziej prawdopodobna to taka, że oni wiedzą jak coś wykonać od A do Z. Mam tu na myśli całokształt, a w szczególności gdy mowa o mniejszej skali niż CD Projekt czyli tak jak np Duality to już jest tak zwana "inżynieria sukcesu". Do tego wsparcie Drago Entertainment- w niszy symulatorów ta spółka to gigant. Myślę, że to co może blokować wielu, w tej chwili na Duality to krótkowzroczność. Jeżeli się nie mylę, może mieć to swoje plusy i minusy. Jestem dobrej myśli. Pozdrawiam Akcjonariuszy