Forum Unia Europejska

Re: dotacje z uni

Witam!
Wpadł mi do głowy pewien pomysł: chciałabym otworzyć salon sukien ślubnych i dodatków.i może coś pani orientuje się na ten temat bo ja jak na razie nie wiem za co się zabrać a szczególnie chodzi mi skąd brać suknie i dodatki do salonu. W związku z czym mam następujące pytania:proszę o pomoc
1) jak i gdzie zaopatrzyć się w suknie i dodatki znanych firm tj. Cymbeline, Agnes, Classa, Linea Raffaelli, Sposabella i inne.?,
2) czy jest możliwe przedstawicielstwo w.w. firm lub czy można i jak zaopatrzyć się w różne modele sukien i dodatków w.w. firm i sprzedawać je pod jednym odrębnym szyldem( nazwa sklepu)?,
3) jak wygląda mechanizm zamawiania kolekcji sukien i dodatków do swojego sklepu oraz co się dzieje ze starą kolekcją, czy producenci ją odbierają, jakie są koszty itp.?,
4) czy może lepiej się skupić na przedstawicielstwie jednej firmy?moj mail- wajs.karolina@op.pl
5) jak wygląda ten sam interes w przypadku wypożyczalni sukien (skąd wziąć suknie do wypożyczenia) ?
6) jakie są koszty i zyski ?
Proszę o udzielenie mi wszelkich informacji info na ten temat, udzielenia rad, plusów i minusów tej działalności oraz w miarę możliwości wszelkich szczegółów, także tych ukrytych :)))i czy pani udało się dostać dotacje z UE i w jaki sposób. z góry dziękuję. czekam na jakiekolowiek informacje.karolina