No niestety, sytuacja jest taka jaka jest. Mam wrażenie, że aktualni akcjonariusze nie mają pomysłu co dalej, albo - co gorzej - odpuścili całkowicie temat!!! Ca jakiś czas obserwuję brytyjski rejestr gospodarczy i wpisy w podmiotach powiązanych: Ecap Esport Ltd, Esboz Ltd i Pure Sport Group Ltd (PSG). W PSG "spuścili" F. Petterssona i teraz dyrektorem jest James Savage. Praktycznie Pettesrsson chyba opuścił pokład tych spółek i zobaczymy, czy wyjdzie też z Ludusa? Myślę, że powodem jest przede wszystkim kwestia totalnej porażki aplikacji PSG i tokenów + nieudane wejście na brytyjską giełdę - w ramach odwrotnego przejęcia podmiotu Trafalgar Property. Gdzieś nawet udało mi się w tamtym roku nawiązać kontakt z Petterssenem na jednym z komunikatorów i niejako sam przyznał, że temat tokenów ich przerósł. Niestety obecny prezes Ludusa - J. Byrne ani razu nie odpowiedział na moje pytania! Wygląda na to, że w tej chwili Ludus to "dryfujący okręt z wątpliwej jakości kapitanem". Szanse, że tutaj cokolwiek się jeszcze wydarzy są praktycznie iluzoryczne!!!