Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,01 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Dobrodziej i kot w worku

Autor: ~Absurd [195.117.218.*] 2024-01-26 21:39

> Do ZS większościowego akcjonariusza Elektrim
> ( Po obejrzeniu relacji z NWZA doszedłem do wniosku , iż powinienem zarekomendować panu swoją osobę na stanowisko prezesa . Ponieważ prezes T.G.G. udowodnił , aby zostać prezesem wystarczy mało wiedzieć . Oświadczam panu, iż ja na pewno wiem mniej aniżeli pan T.G.G.,a mógłbym rzec , że prawie wcale . To wskazuje, iż mam wyższe kwalifikacje aby zostać PREZESEM .Mogę się zgodzić nawet za te same pieniądze , a pan zyskuje bardziej wykwalifikowanego mniej wiedzącego prezesa i jest pan do przodu.) P.s. Złożyłem propozycje , a pan milczy,- z grzeczności wypadałoby odpowiedzieć na tak poważną ofertę. To jak SZTAMA .

Pan T.G.G. jest prezesem spółki Elektrim, tak więc odpowiada za spółkę Elektrim. Pan T.G.G. jest de facto tylko wynajętym ajentem do zarządzania spółką przez i w interesie jej właściciela (akcjonariuszy). Pan T.G.G. nie będzie udzielał odpowiedzi na pytania dotyczące wymysłów jakiegoś akcjonariusza, który żąda zwołania NWZA bo chce sobie tam coś przegłosować. Ponieważ to są sprawy pomiędzy właścicielami (akcjonariuszami) spółki, które wynajętego ajenta w ogóle nie muszą interesować. I tak samo w sytuacji odwrotnej, jakby to Wasze Porozumienie sobie zażądało zwołania NWZA, bo by chciało tam sobie przegłosować jakieś swoje uchwały, to ja nie mogę mieć pretensji że Pan T.G.G. nie jest wstanie udzielić mi odpowiedzi dotyczących Waszych wymyślonych uchwał na NWZA. To sprawa oczywista, no ale że Akcjonariusze Mniejszościowi nie grzeszą rozumem... no to mają jak mają.
Jeżeli uważa Pan że jest dobrym kandydatem na prezesa spółki Elektrim, a Pan T.G.G. już się zużył na tej funkcji, to proszę się zgłosić z tym tematem do Porozumienia. Porozumienie może zażądać zwołania NWZA i dać propozycję uchwały o odwołaniu Pana T.G.G. ze stanowiska i powołaniu na to miejsce Pana. Śmiało! spróbujcie szczęścia! :-)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.