Dnia 2023-08-12 o godz. 14:25 ~odp napisał(a):
> Ja się nie mam czego wstydzić, więc mam w dpie nick.
> > A ty przynajmniej masz co robić, a ja mam z ciebie ubaw po pachy, haha.
> > Raport mnie nie zaskoczył, bo jest bardzo dobrze. Ty zaś g. łąbie pisałeś że z twoich tajnych raportów wyciągniętych z majtek masz więdze, że OZE Energy przynosi mega straty....
Jest strata i jest bardzo dobrze :) To że kupiłeś za 4 zł a sprzedałeś za 1 (obaj wiemy że to mega ściema, ale skoro sobie taką wersję wymyśliłeś to się jej trzymamy bo jeszcze bardziej bije w ciebie i bardziej cię ośmiesza) to też bardzo dobrze. A raport cię nie zaskoczył bo nie potrafisz czytać bilansu :) I nie ma żadnych tajnych raportów tylko sprawozdania i one nie są tajne tylko ty ich po prostu nie potrafisz znaleźć. Ja pracuję na tych sprawozdaniach plus na pełnym raporcie skonsolidowanym, ty natomiast tylko na przychodzie ze sprzedaży i zysku/stracie z działalności operacyjnej bo reszta pozycji w bilansie jest dla ciebie czarną magią. To tak jakby chcieć prowadzić auto z manualną skrzynią biegów jedną nogą. Nie, ty nie masz ze mnie ubawu po pachy, tylko masz pianę na buzi dlatego zakładasz 10 durnych postów, wprawdzie teraz ci się w tej nie za mądrej i pustej głowie trochę poprzestawiało i wrogiem numer 1 jest pudel ale za każdym razem jak cię rozsmaruję to straszliwie ujadasz. Skoro się nie wstydzisz swojego nicka to dlaczego piszesz spod 9 innych i dlaczego biegasz do moderatora z błaganiem żeby kasował wszystkie twoje posty gdzie cię złapałem na ordynarnym kłamstwie, jak ostatnio z tym że według ciebie spóźnili się tylko na jednym raporcie?
Vincent ty mnie ani grzejesz ani ziębisz jesteś po prostu tylko nickiem (a w zasadzie kilkudziesięcioma nickami) na tym portalu, a jak jest sam wiesz, ujadając tutaj od 4 złotych i prosząc się o wzrosty kursu. A 5 zł które pozwoliło by cię ściągnąć z haka nie będzie. I nie dlatego że ja tak sobie wymyśliłem tobie na złość, tylko po prostu nie ma ku temu żadnych merytorycznych przesłanek. Tacy jak ty mnie uczą jak działa ludzka psychika, jak działa strach, jak działa chciwość, zaślepienie, jakie ludzie bezsensowne działania podejmują z desperacji. Ja stan i kondycję spółki jestem w stanie z dostępnych dokumentów określić, ale nie jestem w stanie przewidzieć kursu z 100% skutecznością. Ale obserwując takich jak ty i ich irracjonalne zachowania jestem w stanie bardzo trafnie prognozować kurs. I właśnie po to jesteś mi tutaj potrzebny, doskonale wiem kiedy tutaj sprzedać a kiedy kupić tylko że te kółeczka to jest zabawa i forma rozrywki. Sam nawet nie wiesz jak mi tutaj pomogłeś psiocząc na prezesa i na spekulantów urodzonych w twojej głowie. A największą mam zabawę jak łykasz fantasmagorie z ESPI i dopisujesz sobie do nich różowe kompletnie nie realne scenariusze. Dlatego nie mogę się doczekać grudnia jak się znowu ta zabawa zacznie:) Tymczasem bywaj zdrów!