Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,04 zł , zmiana od tamtej pory: -74,02%

Re: Do Z7.....

Wiesz co z tym Mercatorem to jest taka sprawa, że jak jest takie skrajne złe nastawienie do spółki i wszyscy na to plują i znikąd nie widać nadziei , to kurs często wtedy właśnie odbija bez wyraźniej przyczyny.
Pytanie czy to jest ten moment ??? Ja tego nie wiem.

Jeśli mógłbym coś doradzić to ustawiaj stop loss. Ja wiem że to się zawsze wydaje, że już taniej być nie może i że to zaraz odbije, ale czasem nie odbija i potem są problemy co z tym dalej robić. :(.

Jeśli miałbym się czegoś obawiać na mercatorze to rewizji wig20 17 wrzesnia i wywalenia spółki z indeksu. Jest niestety takie prawdopodobieństwo. Nawet podejrzewam, że te ostatnie roszady we władzach spółki, mogły być po to robione żeby się obroty zwiększyły na papierze, bo to się przekłada na pozostanie w indeksie. No ale to tylko takie podejrzliwe teorie starego psa giełdowego. :).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 6,64% 0,53 2025-10-24 12:54:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.