po pierwsze, jak masz spolke to powinienes ja znac, wiedziec co sie w niej dzieje, jesli jestes pewein ze jest ok, to nie panikowac jak spada i nie sluchac klaumnów takich jak xxx, oni mysla ze moga wplynac na kurs, nie moga, ani my ani on ani nikt. Rzadza ci co maja po kilka mln akcji a my tylko dryfujemy na tym co oni rysują. xxx ma ubaw :) pisze pierdoly i ma radoche jak ktos sie wysypie najlepiej ze strata, taki troll. Pelno tu takich :D
JA duona mam od daaawna, srednia swietna! mase kasy na nim zarobilem krotkimi ruchami. Ale wiekszosc twardo trzymam i mam zamiar to robic dlugo, chyba ze cos zlego sie zacznie dziac. na ta chwile ta spolka to diamencik.
Prawdziwa jazda tutaj zacznie sie za rok, dwa, jak pojawi sie dywidenda! wtedy zleca sie kruki i wrony i zaczna rozszarpywac i bic sie o akcje ;)
konczy sie czas bardoz dobrych cen na duonie. Niedlugo juz nie bedize az tak atrakcynie. Kto byl madry, zbieral,,, az do 1,6 mozna bylo jak malpa kit zjadac akcje bo to byla super cena! az do 1,6 wyzej,,, jest ok ciagle,,, az do 2 zl nawet w mojej opinii. Ale zaznaczam, ja ta spolke traktuje dluuuuuugoterminowo!
absolutnie nie mam zamiaru mowic gdzie sie powinno wysiac, no chyba ze wyjde :D to dopiero wtedy napiszę, sory ale taki mamy klimat.
JEdyne co moge poweidizec skoro ktos mnie pyta.... duon ma dobra cene ciagle a do konca tamtego tygodnia mial cene bardzo dobrą!