Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,21 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: Do watpiacego!

Witam
W tym roku Spolka byla w segmencie SHLR po czym wrocila do notowań ciagłych

podaje teorie
tylko spółki które spełniają następujące wskaźniki mogą trafić do segmentu Super High Liquidity Risk:

a.. średnia wartość akcji w wolnym obrocie w ciągu ostatnich 3 miesięcy nie przekracza 1.000.000 złotych,
  b.. średni kurs akcji emitenta był niższy niż 10 groszy lub jego średnia zmienność przekraczała 10%, lub
  c.. ogłoszono upadłość emitenta, lub
  d.. nastąpiło otwarcie likwidacji emitenta.

Odpowiedz z KNF o powody zakwalifikowania tej Spolki
"Spółka B2B Partner została zakwalifikowana do SHLR ze względu na to, że spełnia kryteria kwalifikacji określone w Pani mailu literami a oraz b.
Weryfikacja ww. kryteriów następuje w odstępach kwartalnych. "

teraz prosze mi wskazac ze przeslanki zaznaczone literami
a i b nie wystapia w 4 tym kwartale 2016 r - prosze policzyc srednia zmiennosc i wartosc akcji w obrocie -szczegolnei jesli kurs akcji spadnie /co zakladam /

Jesli nie mam racji to przepraszam ale jesli ja mam prosze nie negowac moich wypowiedzi.
Mam dobre intencje ale uwazam ze rynek nalezy ostrzegac jesli dane zdarzenie mialo miejsce na tej Spolce i moze wystapic.
Spierac zas sie mozemy o prawdopodopienstwo takich wypadkow dla niektorych jest ono male dla mnie / u uwagi na to iz Spolka pokazuje okreslone komunikaty i raporty z stratami wysokie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.