Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Do Wariat i Uv

Potby

Zadaj to pytanie prezesowi, dokładnie takie jak napisałem a sie dowiesz. Myśle ze to bedzie mniej stronnicze niż chłopaki potwierdza których poznałem na walnym.

I wypraszam sobie szczeniaku znachorze. Nigdy nie naganialem i nie będę na żadna ze spółek, jeśli tak odbierasz to co napisałem to mam potwierdzenie ze jestes dzieciak i nie możesz uwierzyć ze tylko to ze nie podzielam twojej ślepej wiary w komunikaty kogoś kto pozbył sie swoich akcji może być spowodowane tylko tym, ze chce kupic akcje taniej bo dla mnie ten kto sugeruje sie wpisami na forach podejmując decyzje czy kupic czy sprzedać jest tylko dawca kapitału dla innych. Bartka też sie to tyczy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEPEND -4,00% 0,24 2015-03-02 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.