Akurat Tobie gruby odpowiem -bo cenię inteligencję.Zacznę od tego o której pisałeś post-wiadomo sobota-niedziela humor,moze dopalacz
Pawlak podpisał umowę /to ważne na dziś/.śmierć Gudzowatego i jego 4%
A co do śmierci to polityk biznesmen Jan Ł /Była u Was kiedyś Małgorzta T-ale to poza wątkiem
Co do Tupolewa to nikt nie wie jak jest ale fakty sa takie że
-Kaczyński nie został zaproszony do Smoleńska.
-Putin był wkurzony po Gruzjii-domniemany lub prowokacyjny ostrzał Kaczyńskiego.
-Kaczyński być może chciał budować wolną RP
A wtedy jak doszło do spotkania Putin-Tusk na Sopockim molo to przybywała też sowiecka osoba która jest właścicielem zakładów w których dopiero co remontowano Tupolewa.Sprawdź jego związki z służbami i znajomości z Putinem.
Na tamte czasy nawet się nie krył bo pozyczył sobie nawet autko od zaprzyjażnionego dealera Porsche z Trójmiasta.
Teraz Trump przyjezdza do Polski i porusza temat Trójmorza.I to właśnie niby nic a kluczowy temat-bo dla mnie to test czy dobra zmiana chce być samodzielna i uzależnić się od Rosjii.Putina krew zalewa tak myślę.I to jak to się dalej rozwinie to będą prawdziwe intencje wiadome.
Maciarewicz-to najlepszy minister.W rządzie Olszewskiego ujawnił Bolka.
Ludzie mówią demontuje armie.Dobrze robi bo tam sami Sowieccy generałowie byli./Patrz post trudne sprawy czyli cytaty z Tadka/
On buduje armie.To że drogo to dobrze bo jakby zwrócili ukradziony Vat to by Patriot i kilka samolotów najnowszych było.Zamiast ukraśc dają np na armie.Taka Turcja druga Armia w Nato po USA.Nawet Merkel nie zbeszta Erdogana
A cała unia/ wtedy co wchodziliśmy to inne założenia były głównie wartości chrześcijańskie.A co jest.Od 2009 to neomarksizm i centralne sterowanie.
Uchodźcy jak najbardziej ale nie Koranowi to tam sury mówią-
Zabijaj chrześcijan i zydów i nie bierz ich za przyjaciól
Bij żonę swoją aby była Ci podległa
A oczywiście poprawny politycznie zachód widzi tylko wers 5:32 Koranu
Bywałem też w kraju Islamskim na prawach szariatu i trochę temat znam.