Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: DO T.ZIUBER

no t.ziuber
pokaż wszystkim, że nie jesteś ostatnim leszczem i że nie zostałeś z akcjami jak z ręką w nocniku, tylko wiesz kiedy rozprawa i nie tylko.
Porównywanie do np. MON to przecież każdy leser może napisać. Przegapiłeś kolego wszystkie możliwe podbitki na wyjście mając nadzieję, że to jest ta spółka która da zarobić 700 procent, ale wtopa i żal że nie wyszedłem jak miałem 70 procent zysku no nie? Ale jeszcze jesteś na + więc myślisz pie....e czekam do wyroku, ale po ogłoszeniu wyroku twój aktualny + może się zmienić w olbrzymi - ale to twoja sprawa. Cuda się zdażają i może będzie +700procent:) czego wszystkim życzę. Wg mnie porównanie bardziej pasuje do TECHMEX=TOORA.
TOORA podobnie jak TECHMEX skoczyła z 80gr na ponad 2zł i spadała również podobnie.
Ja osobiście gram na texie tak jak to robiłem na toorze, ale wg mnie cudów tutaj nie będzie, a kupować można po pozytywnej decyzji, owszem nie zarobi się tyle co kupując teraz, ale napewno nic się nie straci;) i tak naprawdę każda spółka jest inna i nie ma co porównywać. Ktoś napisał na tym forum, że IGR po takim komunikacie stracił tylko 30% a TEX w kilka sesji 15 bez powodu, tylko ten ktoś pewnie nie wie, że bez takiego samego powodu wcześniej urósł ponad 200%.
Ciekawi mnie bardziej czy pewien piotreksep13 nie zna tego terminu, bo t.ziuber to zwykły leszczyk i nic konkretnego nie wie, tyle że pisze to co chcielibyście czytać;) i nic po za tym.
Pozdrawiam rozsądnych inwestorów.
PS.
Pioter jak znasz termin to nam go podaj.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 15:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.