Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: DO --- SZa

SZa chesz wiedzieć co dzisiaj myślę o Techmexie? Studencki dobrze wiedział że jest nieuleczalnie chory nie od wczoraj czy zeszłego tygodnia myślę że nawet od zeszłego roku jak to pięknie kłamał że spółka w końcu tak dobrze zacznie prosperować i w ogóle w 2010 przeprowadzi buyback, a tak naprawdę wyprowadzał już wtedy gotóweczkę ze spółki ile się da żeby usawić rodzinkę do końca życia, nie wpadło ci w oczy w zeznaniu za jakiś tam kwartał że spółka z Cypru jest winna jakies 100 mln zł po inwestycji jaką miał przeprowadzić niby techemx bla bla bla to jest już GAME OVER nie dajcie się wrobić leszczyki ktoś mimo wszystko chce sprzedawać te nic nie warte akcje do ostatniego dnia notowań oczywiście to jest tylko moje zdanie na ten temat może macie inne w co nie wnikam pozdrawiam ubranych :)))) OSOBIŚCIE WOLĘ BANKRUTA POLREST :)) TAM NIKT NAGLE NIE UMIERA :))
  • DO --- hary Autor: ~SZa
  • Re: DO --- SZa Autor: ~hary
  • Re: DO --- SZa Autor: ~SZa

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLREST 487,50% 0,47 2016-02-04 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.