Dnia 2012-11-10 o godz. 14:26 ~ryszard napisał(a):
> Syfik dla ciebie SILNY SYGNAŁ TO DOBRY PSYCHIATRA , póki
> jest jeszcze czas . Czas na podanie do wiadomości o
> sprzedaży dużego papietu to 2 tyg. . Znaczne obroty zaczeły
> się już wcześnie , a do tej pory jeszcze nikt i nic nie
> podał do wiadomości ( oprócz idioty Syfika ) , który się
> realizuje piszę doktorat z głupoty ( moim zdaniem już ma go
> w kieszeni ) w pełni na ten tytuł zasłużył . Wielu idiotów
> czytam na różnych forach , ale Syfik jest THE BEST .
rysiu czy ja mam przypomniec co ty pisales jak bylo 13 gr..? Wg ciebie juz w tamtym tygodniu mialo byc co najmniej 20gr....Ty tkwisz w oparach blednej inwestycji i twoj mozg nie przyjmuje do wiadomosci, ze umoczyles juz 30%...uspokajasz siebie, ze nic sie nie stalo i za chwile, juz za momencik bedzie te 1zl o ktorym tak czesto wspominasz ze nawet za tyle nie oddasz....Nie jestes jedynym amatorem akcyjnym...Nie oszukuj siebie..to, ze nie sprzedane nie ma straty to jest motto najgorszej leszczyny...powinienes uciac strate juz dawno na 10% ale jako mega frajer i naganiacz brniesz dalej w absurdzie paranoi...
Popatrz sobie na wszelkie wskazniki..One wrecz krzycza SPRZEDAJ....Ale widac nie masz o tym zielonego pojecia i dla ciebie jedynym wskaznikiem jest kupulem..wdupilem i musze koniecznie odrobic wiec czekam bo na pewno nie strace...-;)))))
rysiu czy mialem racje jak pisalem ze kupno po 27gr to wtopa ? Czy jak pisalem ze wsparcie na 21 gr to bajki to mielame racje ? A przy 16 gr to nie pisalem aby wiac ?
Jak do tej pory kazdy moj post tutaj jest poparty kursem...A pokaz mi swoj chociaz jeden gdzie miales racje i trafiles ..No czekam pokaz...