Kibicuję Wam od samego początku wezwania, moim zdaniem cena Redana z wezwania nie odzwierciedlała wartości godziwej . O ile dobrze pamiętam, to pierwsze głosowanie na NWZA wygraliście o włos. Pan Andrzejewski sugerował dokupywanie akcji. Przyznam, że nie śledzę na bieżąco notowań w ciągu dnia, dlatego też nie wiem czy dokupujecie akcji.
Jaco pisze powyżej, że to być może grubasy manipulują kursem. Nie sądzicie, że powinniście dokupować akcje? Z tego co przejrzałem w niektórych dniach obrót był mizerny, ale kurs ciągle spadał. Tak jakby nie było chętnych do obrony kursu i kupna paru sztuk akcji. Chyba, że jest tak, że wszystko to jest ustawione i zlecenia pojawiają się jak komety i trudno je złapać. Wtedy powinna się tym zająć KNF. Jednakże w kontekście zmiany w KNF i rozgrywki o stołki wydaje mi się, że nikt palcem na razie nie kiwnie. Oby nie było tak, że Wiśniewski zbije kurs, aby mieć lepszą średnią na przyszłość. Z drugiej strony, w kontekście debiutu Textila, czasu za dużo nie ma...