I znowu dałeś świdestwo swojej bezradności ( udajesz inteligenta a tak naprawdę nie potrawisz przeczytać ( zrozumieć prostych słów ) , żebyś INTELIGENCIE zrozumiał , chociąz mam co do tego wątpliwosci , zaangazuję w tą spółkę około 200 K żł ,chociąz namawiam jeszcze kolegę ( na STI się nie udało ) to będzie tego więcej . Mój okres czasowy zaangazowania w tą spółke to jeszcze jakieś dwa do trzech miesięcy , wypic smietanę i spadam na inną spółkę . Zenek Twoim zdaniem pisanie że będa wzrosty po spadku nie ma sensu , to może będzie miało sens napisanie że będzie spadać bo dotej pory kurs spadał , i tak do zera . Jak sie domyślam na tej spółce nie ma przegranych , a wszyscy chcą ją kupić po 5 gr (bzdula i płacz nieudaczników ) Moim zdaniem dno się właśnie uklepuje i żaden Wasz skowyt tego nie zmieni , kurs poniżej 20 gr możecie sobie wybić z głowy , mam tu namyśli żamknięcie tygodnia . Pozdrawiam Was pseudo inwestorzy z 2 lub 3 tysiącami akcji , tak często płaczacych nie tylko na tym forum , bo na wszystkich jest to samo ( kupiło się i ma iść do góry , nie idzie a spada wtedy jest płacz i lament ) . Wtedy pozostaje tylko szukanie błędów ortograficznych .