Witam. Tak są ogłoszą BB przez spółkę do maksymalnej ceny 45 PLN. Na początku pandemii zostały zawieszone. Nie było informacji do tej chwili o powrocie do skupu. Wcześniej pisałem z wersem, że będę dobierał po ok 30,00 i tak zrobiłem 30,20 i 30,80. Jestem i czekam na korektę ostatnich spadków. Zobaczymy do ile podejdzie liczę na min. 42, czyli przy ostatnim szczycie. Być może nie utworzy się podwójny, tym razem, ale znając specyfikę tej spółki to tak właśnie będzie i dopiero po ponownym spadku do ok 35,xx powinien być atak na 45-52. Co będzie zobaczymy, jakie cyfry podadzą. Ostatnio ostudzili nastroje. Przynajniej już nie słychać o skarbówce i kolejnych rezerwach na takie sytuacje. Z chemii teraz może ponownie zaatakować na maxima pccexol. Mozna wrzucić w obserowowane i przy korekcie do 3,8 brać śmiało. Kurs będzie niedługo tj przed raportem ok 5,xx lub wyżej. Spokojnego weekendu. PS podobno fundy skupuje TEN po aktualnych cenach, ale ja bym zaczekał na zdjęcie lockup 'ów i wówczas dobierał.